Verloskundigenpraktijk voor de omgeving van Oosterhesselen

Deze pagina bevat heel veel info bij elkaar.
Misschien is het fijn om te beginnen op onze homepage?

Klik hier om daar naar toe te gaan!

Verloskundigenpraktijk voor zwangeren rond Oosterhesselen
Klein Wonder is een verloskundigenpraktijk die zorg biedt in en rondom het prachtige Oosterhesselen. Ben je op zoek naar een verloskundige? Bezoek dan onze website voor uitgebreide informatie. Bij Klein Wonder krijg je zorg op maat en werken we samen met jou naar een mooie en vooral veilige bevalling toe. Ons kleine team zorgt ervoor dat je ons allemaal snel leert kennen tijdens de zwangerschapscontroles. Woon je in Oosterhesselen of de nabije omgeving? Dan is Verloskundigenpraktijk Klein Wonder een uitstekende keuze. Je kunt voor je controles bij ons in Nieuw-Amsterdam terecht!


Zwangerschapscontroles en Echos in de buurt van Oosterhesselen
Tijdens een zwangerschap is het essentieel dat moeder en kind regelmatig gecontroleerd worden. Klein Wonder biedt deze controles aan voor cliënten die in de omgeving van Oosterhesselen wonen. Wij hechten er belang aan dat er niet alleen tijd is voor het medische onderzoek, maar ook voor het bespreken van jullie vragen, twijfels, onzekerheden en emoties. We willen een prettig en vertrouwd contact opbouwen.Gedurende de zwangerschap kom je ongeveer 12 keer bij ons op spreekuur. Tijdens deze bezoeken controleren we hoe het met jou en de baby gaat. We beoordelen de groei en ligging van de baby door middel van een uitwendig onderzoek en luisteren naar de harttonen. Bij elke controle meten we ook je bloeddruk. De meeste zwangerschappen verlopen probleemloos, maar als er complicaties optreden, verwijzen we je door naar een gynaecoloog in een ziekenhuis van jouw keuze.Je partner, kinderen of andere personen die je graag wilt meenemen naar de controles zijn altijd van harte welkom.

Zwangerschapsecho's voor zwangeren in Oosterhesselen

Tijdens de zwangerschap heb je recht op een aantal echo's. Klein Wonder is een verloskundigenpraktijk die deze echo's verzorgt voor zwangeren uit de omgeving van Oosterhesselen. De meeste echo's maken wij zelf op onze praktijk in Nieuw-Amsterdam, waar we beschikken over een echo-apparaat en beide bevoegd zijn om echo's uit te voeren.. Lees meer over alle echo's die gepland staan

Pretecho laten maken in de omgeving van Oosterhesselen
Verloskundigenpraktijk Klein Wonder in Nieuw-Amsterdam beschikt over een geavanceerd, modern echo-apparaat. We zijn daarom blij jullie de mogelijkheid te bieden voor een pretecho, als je dat graag wilt. Ook als je een pretecho cadeau wilt geven aan iemand, kun je bij ons terecht. De ontvanger moet dan wel cliënt bij ons zijn. Voor meer informatie over pretecho's en de bijbehorende tarieven, kun je hier kijken.: Pretecho's maken Klein Wonder

Centering Pregnancy samenkomsten in ​Oosterhesselen

Centering Pregnancy is een nieuwe methode om zwangeren beter te begeleiden. In plaats van de gebruikelijke korte persoonlijke consulten, die ongeveer 12 keer tijdens een zwangerschap plaatsvinden, biedt Centering Pregnancy uitgebreidere begeleiding. Naast enkele persoonlijke consulten zijn er tussen de 14 en 36 weken zwangerschap 9 groepsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten heb je samen met je verloskundige en een groepje zwangeren, die allemaal ongeveer even ver zwanger zijn, de tijd om over belangrijke thema’s na te denken en ervaringen uit te wisselen. Hierdoor word je beter geïnformeerd en kun je bewuster omgaan met allerlei zaken die belangrijk zijn tijdens je zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna.

Bevallen in de omgeving van ​Oosterhesselen

Woon je in of rond ​Oosterhesselen en verwacht je binnenkort een kindje? Dan zijn er een aantal belangrijke beslissingen die je moet nemen. Een van de eerste zaken is het kiezen van een verloskundigenpraktijk. Als je dat nog niet gedaan hebt, is Verloskundigenpraktijk Klein Wonder een uitstekende keuze! Wij bieden zorg in Nieuw-Amsterdam en de omgeving, dus dichtbij ​Oosterhesselen. Naarmate de bevalling dichterbij komt, moet je ook beslissen of je thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen. Daarnaast heb je na de bevalling recht op een aantal dagen kraamzorg. Voor meer informatie over onze diensten kun je onze website bezoeken.

Bevallen in water - thuis in ​Oosterhesselen - Badbevalling
Woon je in of nabij ​Oosterhesselen en overweeg je een badbevalling bij jou thuis? Dan ben je bij Verloskundigenpraktijk Klein Wonder aan het juiste adres! Wij ondersteunen en begeleiden vrouwen die graag in water willen bevallen, ook bij jou thuis in ​Oosterhesselen. Een waterbevalling is een bijzondere ervaring en wij hebben ruime ervaring met deze prachtige manier van bevallen. We kunnen je alles vertellen over een waterbevalling en je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Bezoek onze speciale pagina over waterbevallingen voor meer informatie. Waterbevallingen

Bevallen in ​Oosterhesselen
- fijn in je eigen huis
Verloskundigenpraktijk Klein Wonder biedt zorg in en rondom Nieuw-Amsterdam en ondersteunt ook in het dorp ​Oosterhesselende mogelijkheid om thuis te bevallen. Thuis bevallen biedt rust en comfort in je eigen vertrouwde omgeving. De veiligheid van moeder en kind staat altijd voorop. Wat komt er allemaal kijken bij een thuisbevalling en waar moet je rekening mee houden? Op onze website vind je uitgebreide informatie over hoe en waar je kunt bevallen. Neem gerust een kijkje.

Thuis bevallen in Oosterhesselen of toch in het ziekenhuis?
Poliklinisch bevallen betekent dat je op eigen initiatief, zonder medische indicatie, in het ziekenhuis bevalt. Dit kan in het ziekenhuis van Emmen, maar je bent vrij om een ander ziekenhuis te kiezen. Houd daarbij wel rekening met de afstand en de tijd die het kost om daar te komen. Ook kunnen er extra kosten aan verbonden zijn. Woon je in ​Oosterhesselen en kies je voor een poliklinische bevalling, dan kan de verloskundige van Verloskundigenpraktijk Klein Wonder je daar naartoe begeleiden. Wij verzorgen alle controles tijdens de zwangerschap, de begeleiding van de bevalling in het ziekenhuis en de kraambedcontroles.

Kraamzorg zoeken in de buurt van ​Oosterhesselen

Na de bevalling heb je recht op een week hulp van een kraamverzorgster. Bij een thuisbevalling is het handig als de kraamzorg ook tijdens de bevalling kan helpen. De kraamverzorgster wordt tijdig opgeroepen en assisteert direct na de bevalling. Verloskundigenpraktijk Klein Wonder kan je adviseren over geschikte kraamzorgorganisaties in de buurt van Oosterhesselen.