Verloskundigenpraktijk voor de omgeving van Aalden

Deze pagina bevat heel veel info bij elkaar.
Misschien is het fijn om te beginnen op onze homepage?

Klik hier om daar naar toe te gaan!

Verloskundigenpraktijk voor zwangeren rond Aalden
Verloskundigenpraktijk Klein Wonder biedt zorg aan zwangere vrouwen in en rond het prachtige Aalden. Als je op zoek bent naar een verloskundige, nodigen we je uit om onze website te bezoeken voor uitgebreide informatie. Bij Klein Wonder staat zorg op maat centraal, waarbij we samen met jou werken naar een mooie en veilige bevalling. Tijdens de zwangerschapscontroles leer je ons kleine team goed kennen. Woon je in Aalden of de nabije omgeving, dan is Verloskundigenpraktijk Klein Wonder een uitstekende keuze. Voor je controles ben je welkom bij ons in Nieuw-Amsterdam.


Zwangerschapscontroles en Echos in de buurt van Aalden
Tijdens een zwangerschap is regelmatige controle van moeder en kind essentieel. Klein Wonder biedt deze controles aan voor cliënten uit de omgeving van Aalden. Naast medisch onderzoek nemen we ruim de tijd om jullie vragen, twijfels, onzekerheden en emoties te bespreken. We streven naar een prettig en vertrouwd contact tijdens ongeveer 12 spreekuren gedurende de zwangerschap. We controleren de groei en ligging van de baby, luisteren naar de harttonen en meten je bloeddruk bij elke controle. Indien nodig verwijzen we je door naar een gynaecoloog in een ziekenhuis van jouw keuze. Familieleden en andere dierbaren zijn altijd welkom bij de controles.

Zwangerschapsecho's voor zwangeren in Aalden

Tijdens de zwangerschap heb je recht op verschillende echo's. Klein Wonder verzorgt deze echo's voor zwangere vrouwen uit de omgeving van Aalden. De meeste echo's voeren we zelf uit in onze praktijk in Nieuw-Amsterdam, waar we beschikken over een echo-apparaat en de bevoegdheid om echo's uit te voeren. Lees meer over alle echo's die gepland staan

Pretecho laten maken in de omgeving van Aalden
Verloskundigenpraktijk Klein Wonder in Nieuw-Amsterdam beschikt over een geavanceerd echo-apparaat voor pretecho's. Je kunt bij ons terecht voor een pretecho, ook als cadeau voor iemand anders, mits zij cliënt bij ons zijn. Voor meer informatie over pretecho's en tarieven kun je onze website raadplegen: Pretecho's maken Klein Wonder

Centering Pregnancy samenkomsten in ​Aalden

Centering Pregnancy is een nieuwe methode om zwangere vrouwen beter te begeleiden. In plaats van individuele consulten biedt Centering Pregnancy uitgebreidere ondersteuning met groepsbijeenkomsten tussen de 14 en 36 weken zwangerschap. Samen met je verloskundige en andere zwangere vrouwen kun je tijdens deze bijeenkomsten belangrijke thema's bespreken en ervaringen uitwisselen.

Bevallen in de omgeving van ​Aalden

Verwacht je binnenkort een kindje en woon je in of rond Aalden? De keuze voor een verloskundigenpraktijk is een belangrijke stap. Verloskundigenpraktijk Klein Wonder biedt zorg in Nieuw-Amsterdam en omgeving, dichtbij Aalden. We ondersteunen je bij de keuze tussen thuisbevalling en bevalling in het ziekenhuis, waarbij veiligheid voorop staat. Voor meer informatie over onze diensten kun je onze website bezoeken.

Bevallen in water - thuis in ​Aalden - Badbevalling
Overweeg je een waterbevalling bij jou thuis in Aalden? Klein Wonder heeft ruime ervaring met deze bijzondere manier van bevallen. We informeren je graag over de mogelijkheden en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bezoek onze speciale pagina over waterbevallingen voor meer informatie.. Waterbevallingen

Bevallen in ​Aalden
- fijn in je eigen huis
Verloskundigenpraktijk Klein Wonder biedt zorg in en rondom Nieuw-Amsterdam en ondersteunt ook in het dorp ​Aalden de mogelijkheid om thuis te bevallen. Thuis bevallen biedt rust en comfort in je eigen vertrouwde omgeving. De veiligheid van moeder en kind staat altijd voorop. Wat komt er allemaal kijken bij een thuisbevalling en waar moet je rekening mee houden? Op onze website vind je uitgebreide informatie over hoe en waar je kunt bevallen. Neem gerust een kijkje.

Thuis bevallen in Aalden of toch in het ziekenhuis?
Poliklinisch bevallen betekent dat je zonder medische indicatie in het ziekenhuis bevalt, bijvoorbeeld in Emmen. Woon je in Aalden en kies je voor poliklinische bevalling, dan begeleidt Verloskundigenpraktijk Klein Wonder je daar graag naartoe. We verzorgen alle controles tijdens de zwangerschap, begeleiding tijdens de bevalling in het ziekenhuis en kraambedcontroles.

Kraamzorg zoeken in de buurt van ​Aalden

Na de bevalling heb je recht op een week kraamzorg. Bij een thuisbevalling kan de kraamverzorgster ook tijdens de bevalling assisteren. Verloskundigenpraktijk Klein Wonder adviseert je graag over geschikte kraamzorgorganisaties in de buurt van Aalden.