Verloskundigenpraktijk voor de omgeving van Gees

Deze pagina bevat heel veel info bij elkaar.
Misschien is het fijn om te beginnen op onze homepage?

Klik hier om daar naar toe te gaan!

Verloskundigenpraktijk in de omgeving van Schoonoord
Klein Wonder is een verloskundigenpraktijk die zorg biedt in en rondom het dorp Schoonoord. Als je op zoek bent naar een verloskundige, nodigen we je uit om uitgebreide informatie te bekijken op onze website. Bij Klein Wonder staat persoonlijke zorg centraal en werken we samen naar een mooie en veilige bevalling toe. Ons hechte team zorgt ervoor dat je ons snel leert kennen tijdens de zwangerschapscontroles. Woon je in Schoonoord of in de nabije omgeving, dan is Verloskundigenpraktijk Klein Wonder een uitstekende keuze. Je kunt voor je controles bij ons in Nieuw-Amsterdam terecht!

Zwanger? Je kunt voor je controles en Echos vanuit Schoonoord bij ons terecht
Tijdens een zwangerschap is het belangrijk dat moeder en kind regelmatig worden gecontroleerd. Klein Wonder biedt deze controles aan voor onze cliënten in de omgeving van het dorp Schoonoord. Naast medische onderzoeken nemen we uitgebreid de tijd om vragen, twijfels, onzekerheden en emoties te bespreken, en bouwen we aan een vertrouwd contact. Gedurende de zwangerschap kom je ongeveer 12 keer bij ons op het spreekuur. We controleren hoe het met jou en de baby gaat, beoordelen de groei en ligging van het kind met een uitwendig onderzoek, luisteren naar de harttonen van de baby, en meten bij elke controle je bloeddruk. De meeste zwangerschappen verlopen zonder problemen. Als er toch complicaties optreden, verwijzen we je door naar een gynaecoloog in een ziekenhuis naar keuze. Partners, kinderen en anderen die je wilt meenemen naar de controles zijn van harte welkom.

Zwangerschapsecho's in buurt van Schoonoord
Tijdens de zwangerschap heb je recht op een aantal echo's. Klein Wonder is een verloskundigenpraktijk die deze echo's kan verzorgen voor cliënten in de regio van Schoonoord. De meeste echo's voeren we zelf uit op onze praktijk in Nieuw-Amsterdam, waar we beschikken over een echoapparaat en beide bevoegd zijn om echo's uit te voeren . Lees meer over alle echo's die gepland staan

Pretecho maken in Schoonooord 
Verloskundigenpraktijk Klein Wonder in Nieuw-Amsterdam beschikt over een geavanceerd modern echoapparaat. We bieden daarom graag de mogelijkheid voor een pretecho als je dat wilt. Ook als je een pretecho cadeau wilt doen, kun je bij ons terecht, mits de ontvanger cliënt bij ons is. Voor meer informatie over pretecho's en tarieven kun je hier kijken: Pretecho's maken Klein Wonder

Centering Pregnancy zwangerschapsbijeenkomsten in Schoonoord
Centering Pregnancy is een nieuwe methode om zwangere vrouwen nog beter te begeleiden. In plaats van de gebruikelijke korte persoonlijke consulten, ongeveer 12 keer tijdens een zwangerschap, biedt Centering Pregnancy uitgebreidere ondersteuning met 9 groepsbijeenkomsten tussen 14 en 36 weken zwangerschap. Hierdoor is er meer tijd om samen met je verloskundige en andere zwangere vrouwen die ongeveer even ver zijn, belangrijke thema's te bespreken en ervaringen uit te wisselen. Dit zorgt ervoor dat je beter geïnformeerd bent en bewuster kunt omgaan met alle belangrijke aspecten tijdens je zwangerschap, bevalling en de tijd erna.

Een baby krijgen in het dorp Schoonoord
Woon je in of rond Schoonoord en verwacht je binnenkort een kindje? Dan zijn er een aantal belangrijke beslissingen die je moet nemen. Als je nog geen verloskundigenpraktijk hebt gekozen, is Verloskundigenpraktijk Klein Wonder een uitstekende keuze! We bieden zorg in Nieuw-Amsterdam en omgeving, dus ook in de buurt van Schoonoord. Naarmate de bevalling nadert, is het ook belangrijk om te beslissen of je thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen. Na de bevalling heb je natuurlijk recht op een aantal dagen kraamzorg. Voor meer informatie over onze diensten kun je onze website bezoeken.

In water bevallen thuis in Schoonoord - badbevalling
Woon je in of nabij Schoonoord en overweeg je een waterbevalling thuis? Verloskundigenpraktijk Klein Wonder ondersteunt en begeleidt vrouwen die graag in water willen bevallen, ook thuis in Schoonoord. Een waterbevalling is een bijzondere ervaring en wij hebben ruime ervaring met deze mooie manier van bevallen. We vertellen je graag meer over waterbevallingen en je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Bezoek onze speciale pagina over waterbevallingen voor meer informatie. Waterbevallingen

Thuisbevallen in je eigen dorp Schoonoord?
Verloskundigenpraktijk Klein Wonder biedt zorg in en rond Nieuw-Amsterdam en ondersteunt ook thuisbevallingen in Schoonoord. Thuis bevallen biedt rust en comfort binnen je eigen vertrouwde omgeving. De veiligheid van moeder en kind staat altijd voorop. Wil je meer weten over thuisbevallingen en waar je rekening mee moet houden? Neem gerust een kijkje op onze website voor uitgebreide informatie.

Ziekenhuisbevalling in de omgeving van Schoonoord
Poliklinisch bevallen betekent dat je op eigen initiatief, zonder medische indicatie, in het ziekenhuis bevalt. Dit kan in het ziekenhuis van Emmen zijn, maar je kunt ook kiezen voor een ander ziekenhuis. Let op de afstand en de reistijd die nodig zijn. Ook kunnen er extra kosten aan verbonden zijn als je hiervoor kiest. Woon je in Schoonoord en kies je voor een poliklinische bevalling, dan kan de verloskundige van Verloskundigenpraktijk Klein Wonder je daarbij begeleiden. We verzorgen alle controles tijdens de zwangerschap, begeleiding tijdens de bevalling in het ziekenhuis en kraambedcontroles.

Kraamzorgorganisatie voor jullie gezin in Schoonoord
Na de bevalling heb je recht op een week kraamzorg. Bij een thuisbevalling in Schoonoord is het handig als de kraamzorg ook tijdens de bevalling kan helpen. De kraamverzorgster wordt tijdig opgeroepen en assisteert direct na de bevalling. Verloskundigenpraktijk Klein Wonder kan je adviseren over geschikte kraamzorgorganisaties in de buurt van het dorp Schoonoord.